In de media:

- Interview Radio 1: 'Dit is de zondag'

- Artikel Trouw (.pdf)

- 'Altijd Wat', NCRV-televisie

- Amsterdam FM Radio (.mov)

- Artikel Telegraaf (.pdf)

Reactie Hendrik:

Alhoewel ik voor het idee op zich veel waardering had, had ik in het begin geen hooggespannen verwachtingen. Wat heb ik nou te vertellen? Mijn verhaal is toch helemaal niet interessant? Ik ben toch helemaal niet interessant?
Maar gaandeweg merkte ik dat ik toch meer te vertellen heb dan ik dacht.
LEES VERDER


Reactie kleinzoon (24 jaar oud):

Ik vond het heel leuk om te lezen. Ik had het in één dag uit, was zo benieuwd! Dat het in interviewvorm is geschreven maakt het extra speciaal omdat hij zelf zijn verhaal doet. Bovendien is die schrijfstijl heel toegankelijk.
Ik heb meer respect voor Hendrik gekregen.
LEES VERDER


Reactie kleindochter (14):

Ik vond het boek heel leuk om te lezen.
Ik weet nu veel meer over mijn opa en het verandert mijn kijk op hem. Ik heb meer respect voor Hendrik gekregen. Hij heeft moeilijke dingen meegemaakt maar toch ook hele goede dingen opgezet.
LEES VERDER

Reactie editor:

Wat heeft die man veel te vertellen... ik vond het ontzettend leuk om te lezen!
LEES VERDER


Reactie dochter:

Het boek dat je over Hendrik zijn leven hebt geschreven is een prachtig document voor de toekomst geworden. Ik heb het met heel veel plezier en belangstelling gelezen. Het is zo een geruststelling dat we nu weten dat alles is gevraagd. En het is met liefde vervaardigd, dat straalt er duidelijk vanaf.
LEES VERDER


Brief van Hendrik aan Alexandra na het lezen van het eerste script

Lieve Alexandra,
Ik realiseer me nu pas heel duidelijk hoe waardevol het is om een heleboel dingen die eigenlijk niet vergeten mogen worden, aan het papier toe te vertrouwen. En daar komt nog meer bij. We kennen allemaal in onze families foto's, kiekjes, soms van lang, lang geleden, die je dan samen bekijkt en waarbij je je afvraagt: 'Wie was dat ook alweer?'.
LEES VERDER
© 2011 ALEXANDRA HEERING